Niets zo leuk als heerlijk uitslapen op zondagochtend en verwend worden met een lekker ontbijt. Niets zo boeiend als wat extra informatie bij een leuke voorstelling tijdens een goed gesprek.

Laat je daarom ook dit seizoen bij ons verwennen op een ontbijtsalon! Wij organiseren tweemaal een boeiend gesprek tussen een (podium)kunstenaar uit ons programma en een kenner. Tijdens het gesprek kunnen zij (en u) hun ei kwijt.

De eitjes worden telkens anders geserveerd. Nieuwe klemtonen in de dialoog, verse kruiden op de omelet!

Afgelopen seizoenen namen ondermeer Dimitri Leue, Guido Belcanto, Jaak Van Assche, Dirk Roofthooft, Brahim en Helmut Lotti plaats aan onze ontbijttafel. En ook dit jaar loont het minstens tweemaal de moeite om op zondagmorgen op tijd uit uw bed te komen.

Op 22 september 2013 verwelkomt CC Zwaneberg de broers Kolacny. Met hun koor Scala brengen zij covers van de meest uiteenlopen de liedjes, van Radiohead tot Noordkaap. Op 25 en 26 september heeft het cultuurcentrum van Heist-op-den-Berg het koor te gast voor de nationale première van hun nieuwe show 'Black Moon'. 

In het voorjaar van 2014 ontbijten we opnieuw, datum en naam van de gast(e) wordt later bekend gemaakt.

Omdat het de bedoeling is dat we in intieme kring ontbijten laten we max. 25 mensen aanschuiven aan onze ontbijttafel, dus snel inschrijven is de boodschap!

Met steun van bakkerij Philip, Mechelsesteenweg 35, Heist-o/d-Berg.

Zo 22 september 2013 van 10u30 tot 12u30

Zaal 4, CC Zwaneberg

€ 9,00 / 8,00 (vriendenprijs en tickethouders)