U bent hier

Ellen Foley & Band (ex-Meat Loaf) @Singer Rijkevorsel op 22/3

Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen | Vorselaar
03.03.2017 - 21.42u
Door: Herman Gezelle

De hippe boys van Hoppin' Around Vorselaar blijven het ene originele concert na het andere tappen.  Topper Ellen Foley concerteert op woensdag 22 maart om 21u in De Singer Rijkevorsel, een organsatie van, jawel, Hoppin' Vorselaar.  Een uniek concert in de Benelux.  Een absolute aanrader.

Ellen Foley heeft als zangeres 4 solo-albums gemaakt, maar is vooral bekend vanwege haar samenwerking met andere artiesten, van wie Meat Loaf waarschijnlijk de bekendste is.

Haar doorbraak kwam in 1977 met het zingen van het duet Paradise by the Dashboard Light met Meat Loaf dat op diens album "Bat Out of Hell" staat.

Haar debuutalbum Nightout kwam uit in 1979, en is tevens haar bekendste album. Het bevat onder meer de hitsingles "What's the matter baby" en "We Belong to the Night". Het album werd geproduceerd door Ian Hunter and Mick Ronson die er ook op meespeelden. Haar andere twee solo-albums waren getiteld "Spirit of St. Louis" uit 1981 en "Another Breath" uit 1983.

Verder is zij te horen op het album Sandinista! van The Clash in het nummer Hitsville UK. Alle vier de leden van The Clash werkten mee aan Foleys album The Spirit of St. Louis uit 1981. In 1984 werkt ze mee aan het album Body and Soul van Joe Jackson.

Ellen Foley & Band : woensdag 22 maart om 21u in De Singer Rijkevorsel - tickets verkrijgbaar - slechts max. 8 pp.- bijna SOLD OUT - www.desinger.be
Meer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto