Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Els De Schepper komt met nieuwe tournée naar Vorselaar

Els De Schepper, de leading lady van de Vlaamse cabaretwereld komt op vrijdag 12 januari naar Zaal De Dreef met haar nieuwe voorstelling ‘WAT DOE IK HIER?’. De hilarische ‘Talkshow on Tour’ gaat over de zin en onzin van het leven. 

De onewomanshows van Els De Schepper behoren al jaren tot de meest succesvolste voorstellingen van de lage landen. Ze staat er voor bekend om de toeschouwer mee te nemen op een rollercoaster van emoties. Het ene moment laat ze de tranen over je wangen rollen van het lachen, het andere van ontroering, en dat doet ze deze voorstelling opnieuw. 

Tijdens haar passage langs de Vlaamse theaters zal ze telkens een andere unieke centrale gast mee hebben waaronder bekende Vlamingen, wetenschappers, topsporters, kunstenaars, religieuze leiders, schrijvers, activisten, journalisten…

Els De Schepper vraagt op haar eigen humoristische wijze haar gasten de kleren van het lijf, om zo te weten te komen wat voor hen het leven zin geeft. Ze worden één voor één door Els op een lichte en diepzinnige manier op de rooster gelegd, zodat ze zich uiteindelijk al snel zullen afvragen wat ze hier nu eigenlijk doen. Elke voorstelling is uniek door de steeds wisselende centrale gast die vooraf nooit wordt aangekondigd.  Wie dat wordt in Vorselaar blijft dus voorlopig nog een verrassing. 

Samen met kunstenaar, componist, artiest en sidekick Stef Boers neemt Els het publiek en haar gast van de avond mee door sketches, liedjes, quizjes en uitdagingen met als doel van de show de ultieme vraag te beantwoorden: ‘WAT DOE IK HIER?’. Uiteraard laat Els haar gekende typetjes de revue passeren. Wie wil er de mening van onder andere Tante Rita, Nonkel Richard, Sonja en Klein Elske over deze materie niet kennen!  

‘WAT DOE IK HIER?’ belooft een hilarische, diepzinnige, absurde en educatieve avondvullende voorstelling te worden. Els De Schepper komt op vrijdag 12 januari naar Zaal De Dreef in Vorselaar. Tickets en info via www.elsdeschepper.com en www.comedyshows.be

Deel dit artikel