Hoog bezoek gisteren op de hockeysite aan Sint-Janneke. Red Panthers Emma Puvrez en Lotte Englebert kwamen langs op de slotdag van het jaarlijkse zomerkamp van HC Artemis Herentals.

Met nieuwe dug-outs langs het veld, een gezellig overdekt terras en 11 competitieploegen die staan te trappelen is de jonge hockeyclub helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

In juni behaalden de hockeyvrouwen van de Red Panthers nog een knappe bronzen medaille op het Europese Kampioenschap in Nederland.

Gisteren kreeg HC Artemis tijdens de slotdag van hun jaarlijkse zomerkamp bezoek van twee kampioenen. Red Panthers Emma Puvrez en Lotte Englebert toonden onze jonge hockeyers hun beste truckjes. Uiteraard was er ruim de tijd voor foto's en handtekeningen. Met een lekkere BBQ kwam er een einde aan het zomerkamp en een week lang hockeyplezier.

Nieuwe dug-outs en overdekt terras

Er werd de voorbije weken op en rond het veld ook heel hard gewerkt, zegt voorzitter Els Van den Bossche: "Met een enthousiaste ploeg vrijwilligers plaatsten we nieuwe dug-outs en legden we een gezellig overdekt terras aan. HC Artemis blijft groeien. Stap voor stap bouwen we onze warme hockeyfamilie verder uit."

Klaar voor het nieuwe seizoen

Elf competitieploegen staan te trappelen om vanaf volgend weekend het nieuwe hockeyseizoen te starten.

Drie teams meer dan in het vorige seizoen. Geïnspireerd door het succes van onze hockeymannen die Olympisch kampioen werden in Tokio blijft ook het ledenaantal van de club groeien; iets meer dan 4 jaar na de oprichting telt HC Artemis Herentals meer dan 200 spelers.

Zelf de smaak te pakken? Wil je eens proberen of hockey iets voor jou is? De club organiseert gratis start-to-hockey sessies. Inschrijven via www.hcartemis.be.