Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ELZ Zuiderkempen met “Informatiebeurs gezondheid & welzijn” voor zorgprofessionals

Zorg

Eerstelijnszone (ELZ) Zuiderkempen is een netwerkorganisatie van eerstelijnsaanbieders binnen de sectoren zorg & welzijn in de gemeenten Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Meerhout en Westerlo. Binnen deze regio brengt de ELZ partners samen om kennis te delen, informatie uit te wisselen en hun werking op elkaar af te stemmen.

Dit met als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren en te evolueren naar geïntegreerde zorg waar de persoon met een zorg- en ondersteuningsnood centraal staat.

Donderdagnamiddag 15 december organiseert ELZ Zuiderkempen de “Informatiebeurs gezondheid & welzijn” voor zorgprofessionals. Meer dan 60 organisaties/projecten krijgen hier een forum om hun aanbod voor te stellen.

Gezien de huidige energiecrisis en de toenemende armoedeproblematiek besteedt de beurs hier bijzondere aandacht aan. Zo kunnen de bezoekers van de beurs aan verschillende standen terecht voor informatie rond ‘gezonde’ huisvesting en correcte verwarming zodat zij in de praktijk hun cliënten hierin kunnen ondersteunen.

Om 15u brengt het Energiehuis Kempen (IOK) de infosessie “Energiecrisis: Hoe gericht verwarmen en verluchten.”

Deze infosessie reikt professionals handvaten aan bij het ondersteunen van gezinnen in het doorbreken van de vicieuze cirkel van slecht verwarmen en verluchten wat leidt tot hoge luchtvochtigheid met schimmelvorming en andere woningkwaliteitsproblemen tot gevolg.'

Locatie :  Ontmoetingscentrum (OC) Winkelomheide - Kemeldijk 5 - 2440 Geel - graag vooraf inschrijven HIER.

Foto Johan Temmerman/NNieuws.

Kemeldijk 5, Geel, België

Zorg

Deel dit artikel