U bent hier

Erfgoeddag 2018

Kempen regio | Lille | Neteland | Vorselaar
17.04.2018 - 12.36u
Door: Lex Verellen

Op zondag 22 april is het Erfgoeddag. De gemeentebesturen en een heleboel verenigingen van Lille en Vorselaar zorgen voor de gelegenheid samen voor een sfeervolle, Kempense folklorenamiddag op de Berkelhoeve (grens Lille en Vorselaar).

Je wordt meegenomen op een boeiende wandeltocht over het mooie, groene domein. Op een 10-tal locaties wordt de geschiedenis van Lille en Vorselaar tot leven gebracht via toneel, muziek, sketches en vertellingen.

Na afloop van de wandeling worden bezoekers verwend met lekkere hapjes, drankjes en muziek op de centrale evenementenweide.

De Erfgoeddag is een gratis evenement. Je dient wel vooraf in te schrijven voor één van de vier vertrektijdstippen. De begeleide wandeling in groep start om 13 uur, 14 uur, 15 uur en 16 uur. Inschrijven doe je via www.vorselaar.be/erfgoeddag of via de cultuurdienst van Lille of Vorselaar.

Wandeling van 1,5 à 2 uur.Parcours van slechts ± 1 km, met onderweg een 10-tal stopplaatsen.Parkeerplaatsen zijn beperkt, kom zoveel mogelijk met de fiets. Er zal een fietsenstalling voorzien worden.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto