Theaterspektakel brengt een dolkomische komedie. 'Wij vinden het tijd om nog eens goed te lachen', zegt voorzitter Serge Van Goubergen. 'Dat is goed voor de gezondheid én de moraal. En hoe kan dat beter dan met een onvervalste ko(e)medie?'

Boer Zocht Vrouw brengt de realiteit na de reality.

Het straffe verhaal :

'Boer Gabriël, Gabber voor de vrienden, heeft de liefde van zijn leven gevonden via het bekende TV-programma.
Hij koos voor de sympathieke maar schuchtere kandidate Barbara die bij hem intrekt. Groot is echter de verrassing als ook haar moeder haar intrede maakt.
Tot overmaat van ramp krijgt Gabber een tweede liefdeskandidate over de vloer. Hij moet zich in allerhande bochten wringen om de situatie de baas te blijven.
Door toedoen van de niet al te snuggere knecht Mario belanden we op een hilarische rollercoaster aan misverstanden en ko(e)mische situaties.

We vroegen Erik Goris om samen met cast en crew aan de slag te gaan met deze plezante tekst van Jeroen Maes.
Het publiek weet dat Eriks regie garant staat voor een kwalitatief ontspannen avondje uit. Niet te missen dus.'

Praktisch : 'Boer Zocht Vrouw

Jeroen Maes (tekst), Erik Goris (regie)  -  spel: Ellen Cambré, Lore Gebruers, Els Heylen, Serge Van Goubergen, Kristof Van Regenmortel.

26 (avant-première), 27 (première) november en
2, 3, 4, 9, 10 en 11 december telkens om  20 uur - Kamertheaterzaal van 't Hof, Grote Markt 41, Herentals.

Tickets: 10 / 9 euro aan de balie van cc 't Schaliken, Grote Markt 35, Herentals. Via www.theaterspektakel.be of 014/219088. CST (Covid Safe Ticket) vereist - bescherm ook in theater jezelf en de anderen.

Theaterspektakel steunt het lokale initiatief #samen voor Stella door de opbrengst van de kaartenverkoop van de avant-première op 26 november integraal te schenken.  Het publiek steunt mee door hun aanwezigheid.

Red. & Beelden 4K / Johan Temmerman/ NNieuws.