U bent hier

Erwin Loos CD&V kandidaat gemeenteraadsverkiezingen

Kasterlee
11.02.2018 - 08.37u
Door: Herman Gezelle

Met Erwin Loos heeft CD&V Kasterlee een sterke verkiezingskandidaat aangetrokken. Zowat iedereen in het dorp heeft met de voormalige cafébaas van het Parochiecentrum aan de Geelsebaan, ooit wel eens een fijn en positief contact gehad.

Zijn Parochiecentrum was decennialang de draaischijf van het lokale verenigingsleven. Samen met zijn echtgenote Riet stond Erwin bekend voor de vriendelijkheid, dienstvaardigheid en efficiëntie waarmee hij de Kastelse verenigingen ondersteunde.

Zowel de jeugd- sport-, cultuur- als toneelverenigingen voelden zich in het PC bij Erwin heel erg thuis. Als medestichter van de Kastelse basketbalclub BASKAS heeft hij zijn sportieve sporen verdiend als speler, secretaris en voorzitter. Momenteel fietst Erwin wekelijks met de mountainbikers van MTB Mastentop.

Nu Erwin onlangs met pensioen is gegaan, wil hij zijn vrijgekomen tijd graag investeren in de lokale gemeenschap. Met zijn kennis en ervaring is hij vooral geïnteresseerd in de lokale horeca, het sportgebeuren en de vrije tijdsbeleving.

"Ik ben ontzettend blij dat Erwin kiest voor het opbouwende verhaal van CD&V Kasterlee. Hij weet dat wij net als hem het lokale verenigingsleven een warm hart toedragen en steunen waar we kunnen. Positief betrokken mensen zijn bij ons van harte welkom," zegt lijsttrekker en burgemeester Ward Kennes. (pb)

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto