U bent hier

€4.220 voor Lilse jeugdrenners tijdens gezellig vrijwilligersfeest Krawatencross

Lille | Vlaanderen
03.03.2018 - 10.53u
Door: Herman Gezelle

Vrijdagavond kregen de Lilse clubrenners in een bomvol PC St.-Pieter een fijne huldiging. Het bestuur van De Moedige Supporters kon de jeugdrenners en -rensters een aanmoedigende cheque overhandigen. Samen voor €4.220.

Een terecht fiere Jef Van den Broeck, voorzitter van De Moedige Supporters: 'Afhankelijk van het aantal gewonnen koersen, prestaties en titels was de bonus hoger.  17 renners zonder profcontract ontvingen in totaal €4.220. Het ging o.a. om Arno Van den Broeck, Lennert Belmans, Jarne Driesen, Jelle Schuermans en Mirthe Van den Brande.

Het geheim van de jaarlijkse Krawatencross, schuilt in de ideale combinatie tussen topsport en een gezellig volksfeest. De Moedige Supporters kunnen daarbij rekenen op meer dan 300 vrijwilligers en een 10-tal verenigingen uit Lille en omgeving. Die krijgen allemaal vanavond een heerlijke friet en videe als waardering voor hun inzet voor onze mega-organisatie. Een dikke dank-u-wel!'

DVV Verzekeringen verlengde de samenwerking met de Krawatencross tot en met 2019.

De volgende Krawatencross vindt plaats op 9 februari 2019.

Foto's Mil Cambré / tekst Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto