Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Euro Space Center : Discover Mars - nieuwe immersieve en interactieve tentoonstelling

Mars NASA

Het Euro Space Center, het enige themapark in Europa gewijd aan ruimtevaart, is verheugd de opening van een nieuwe interactieve en meeslepende tentoonstelling over de planeet Mars aan te kondigen: "Discover Mars"!

Deze tentoonstelling biedt het grote publiek de mogelijkheid de geheimen van de rode planeet te ontdekken en unieke ervaringen op te doen. Bezoekers kunnen deelnemen aan originele manipulatieactiviteiten waarmee ze de hemelse eigenschappen van de planeet kunnen ontdekken: hoe oud bent u op Mars? Hoe klinkt uw stem op Mars? Welke verschillende rovers hebben Mars verkend? Martiaanse meteoriet, Mars Scan... en nog veel meer.

Mysterieus en tot voor kort ontoegankelijk, is Mars een onderwerp van verkenning, observatie en vraagstelling. Vandaag de dag wordt het beschouwd als de beste kandidaat voor menselijke verkenning en toekomstige kolonisatie.

Ter gelegenheid van de lancering van "Discover Mars" organiseert het Euro Space Center ook een uniek weekend op 18 en 19 maart, met diverse en leuke activiteiten voor alle leeftijden. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops over de planeet Mars, workshops voor het maken van rovers, lezingen en becommentarieerde planetariums, alleen beschikbaar tijdens dat weekend.  Foto NASA.

1, rue devant les Hêtres | B-6890 Transinne, Belgium info@eurospacecenter.be

www.eurospacecenter.be

1, rue devant les Hêtres, Transinne, België

Mars NASA

Deel dit artikel