Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Euro Space Center : "Themaweekend 'Bestemming Maan'"

Maan Eurospace Center

Het Euro Space Center, het enige ruimtethemapark in Europa, organiseert op 16 en 17 maart een speciaal weekend "Bestemming Maan", met allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden, die alleen in dat weekend beschikbaar zijn.

De fascinatie voor de maan gaat duizenden jaren terug en is diep geworteld in de menselijke geschiedenis. Deze fascinatie komt voort uit haar zichtbare nabijheid, haar veranderende fasen en haar symbolische en wetenschappelijke rol. De esthetische aspecten, de relatie met de aarde en de technologische uitdagingen van ruimteverkenning maken van de maan een prachtig hemellichaam.

 

Tijdens dit uitzonderlijke "Bestemming Maan"-weekend kunt u, naast de klassieke Dag van de Astronaut, de verschillende manieren ontdekken om de Maan te observeren, deelnemen aan workshops om ruimtecapsules te bouwen en de maan te beschilderen, het gebied van de robotica verkennen, de Maan ontdekken tijdens een spannende show waarin de vorming van kraters wordt uitgelegd, het verband met de getijden en nog veel meer.

Ga mee op een leuke en leerzame reis naar onze natuurlijke satelliet, waar leren en verwondering elkaar ontmoeten, alleen op 16 en 17 maart.

Kom en geniet van een leuk en belonend familie-uitje! Reserveer uw tickets online op www.eurospacecenter.be om uw deelname te garanderen en profiteer van €2 korting per ticket.

LINK NAAR HET EVENEMENT

1, rue devant les Hêtres , Libin, België

Maan Eurospace Center

Deel dit artikel