Sweet sixteen, Laura Van Den Bruel, alias Iris, was vrijdagavond te gast bij radio-presentator Tam van Nnieuws ThalsFM. Ze kreeg uit handen van Jan Drempel een leuk geschilderd portret.In mei van 2012 zal Iris België vertegenwoordigen op het Eurosongfestival in Azerbeidzjan.

Voor de muzikale tiener uit Noorderwijk is dat een unieke kans om haar zangtalent aan de hele wereld te tonen. Precies omwille van het internationale karakter van het Eurosongfestival werd er een kleine spellingscorrectie doorgevoerd in haar artiestennaam, Airis heet voortaan Iris.

Zelfs nu alle spotlights op haar gericht zijn, behoudt deze modebewuste jonge nachtegaal haar spontaniteit.  Op de vragen van ThalsFM-luisteraars gaf Iris uitvoerig antwoord.

Kunstenaar Jan Drempel met schilderij voor Iris
Kunstenaar Jan Drempel die Iris al eerder in het vizier nam om er een portret van te maken, besefte meteen, bij de bekendmaking dat Iris zou deelnemen aan het Eurosongfestival, dat hij een internationaal bekende artieste aan het schilderen was. Met het schilderij onder de arm, dat trouwens nog niet helemaal uitgedroogd was, kwam Jan Drempel vrijdagavond zijn artistieke bijdrage cado doen aan Iris.

Het muzikale parcours dat Iris tot nu toe heeft afgelegd, lijkt sterk op een hedendaags sprookje en Iris neemt hierin de rol van prinses op zich met een ontwapenende naturelle.

Het Nnieuws-ThalsFM-team wenst Iris veel succes !

http://www.jandrempel.be/
http://www.facebook.com/airisofficial 

Foto's Peter Vissers / Nnieuws.