Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Event- en Projectmanagers aan Karel de Grote organiseren 1e editie 'Cine Camp' @Hoge Rielen

de Cine Ladies

Van zaterdag 18 tot maandag 20 mei (Pinksterweekend) kunnen kampeer- én filmliefhebbers terecht op de Hoge Rielen in Kasterlee voor de eerste editie van ‘Cine Camp’. Cine Camp biedt een unieke ervaring aan tussen basic kamperen en glamping. Een uitgebreide barbecue, maar liefst twee films (een spannende én een ontspannende) en ‘s ochtends een lekker ontbijt geleverd aan de tent, staan garant voor een complete kampeerervaring.

Wie meer wil weten over de eerste editie van ‘Cine Camp’ kan terecht op www.cinecamp.be.

 

Een alternatief weekendje weg

Kamperen en film hebben iets gemeenschappelijk. Het samenzijn met vrienden, familie of geliefden. Beide activiteiten zijn gericht op connectie of beter gezegd: de disconnectie van een gsm, tablet of een apparaat.

De vier organisatoren, allemaal meiden, zijn grote fan van kamperen maar missen soms het gesoigneerd worden. Daarom wordt er bij Cine Camp een barbecue en ontbijt voorzien. De theaterzaal op De Hoge Rielen in Kasterlee is bovendien de perfecte plek voor een originele, toepasselijke avondactiviteit in de vorm van een film. De gekozen films zijn een fijn evenwicht van suspense voor volwassenen en ontspanning voor familie. Dat is net het onderscheid met een andere ‘camping’. Tipje van de sluier, investeer in een zaklamp op de eerste avond van de film, want het thema van de film is erg duister.

Combineer natuur- en cultuur tijdens het lange Pinksterweekend

Deelnemers kiezen tussen één dag of een weekend. Ze schrijven zich in bij kamp 42 of kamp 43. Het ene heeft warm sanitair en het andere koud sanitair en is dus uitermate geschikt voor die-hard fans van Kamp Waes. Vanaf zaterdag 18 mei 14u00 zijn de bezoekers welkom om zich aan te melden. Er worden ongeveer 2 uurtjes gerekend voor het inschrijven en het opstellen van de tent (zelf meenemen).

In de late namiddag is het aanschuiven aan de uitgebreide barbecue zowel voor de vegetariërs als de vleeseters. Na het diner gaan de deuren van de theaterzaal open. De hoofdactiviteit is een film, mét uiteraard bijhorende snacks voor de fans. Op zaterdag is het griezelen met ‘The Blair Witch Project’ en op zondag heerlijk ontspannen met ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’. Nagenieten kan bij de bar. In de ochtend wordt het ontbijt aan het kampeerterrein geleverd.

Het evenement is voor zowel de fanatieke als de casual kampeerder. Natuur- en filmliefhebbers die graag een dag (of twee) weg willen zijn van het drukke, digitale leven kunnen zich inschrijven via de website.

Laura, organisator van Cine Camp: “Wij Belgen houden van samenzijn, eten en drinken. Dat is een algemeen gekend feit. De barbecue, de film en het ontbijt zijn elks ervaringen waar deze feiten samengevoegd worden. Daarom is Cine Camp de ideale uitstap. Drie ervaringen, één ticket”.

Praktische informatie

  • Wanneer? Het evenement vindt plaats van 18 mei om 14u00 tot 20 mei 2024 om 11u00.
  • Waar? De Hoge Rielen, 2460 Kasterlee
  • Prijs? Een dagticket kost €50 en een weekendticket €95
  • Ticket kopen? www.cinecamp.be

 info@cinecamp.be

Organisatie

Cine Camp is een initiatief van 4 studenten Event- en Projectmanagement van Karel de Grote Hogeschool (Antwerpen). Laura (29, Vorselaar), Ina (20, Boom), Anke (22, Lier) en Cherin (23, Wuustwezel) delen zowel de liefde voor kamperen als film, de ideale combinatie.

  Foto : de Cine Camp Ladies / N.

de Cine Ladies

Deel dit artikel