Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ex-vriend (63) aangehouden voor moord op Ilse in bakkerij Mariën Wechelderzande : oproep getuigen - update

Bakkerij Mariën Lille

De onderzoeksrechter heeft een man (63) aangehouden voor de moord op Ilse Michiels (54) in de kelder van bakkerij Mariën aan Den Hert in Wechelderzande. Dinsdag moet de man voor de raadkamer verschijnen. Het parket roept getuigen op om zich te melden.

Volgens het parket is de verdachte de ex-vriend van het slachtoffer. (Ilse Michiels op de foto rechts).

Oproep parket

Voor het onderzoek is het parket nog op zoek naar getuigen. "We doen graag een oproep naar getuigen die vrijdagochtend iets verdacht hebben gezien in de omgeving van bakkerij Mariën in Wechelderzande. Die mensen mogen zich altijd melden."

De verdachte ontkent alle betrokkenheid aan de moord.  “Mijn cliënt betwist ook maar iets met de moord te maken te hebben”, zegt meester Leyla Top. “Hij verleent z'n volledige medewerking aan het onderzoek.”

Het parket roept inmiddels getuigen op die tussen 06 en 08u vrijdagochtend iets verdachts gezien hebben aan de bakkerij of het centrum van Wechelderzande. Dat kan bij de federale politie op het gratis nummer 0800/30.300. “Er zijn nog heel wat onduidelijkheden die verder onderzoek vereisen”, zegt Kristof Aerts, woordvoerder Antwerps parket. “Het onderzoek wordt volop verdergezet.” (parket)

UPDATE 27/12 - 11.30u

Raadkamer bevestigt aanhouding ex-vriend (63) voor moord op vrouw in bakkerij Wechelderzande, man gaat in beroep 

In Turnhout heeft de raadkamer de aanhouding bevestigd van de man van 63 voor de moord op Ilse Michiels (54) in de kelder van bakkerij Mariën in Wechelderzande. De advocate van de man vroeg om zijn vrijlating en gaat in beroep tegen de beslissing van de raadkamer. 

Den Hert 25, Wechelderzande, België

Bakkerij Mariën Lille

Deel dit artikel