Herentalsenaar Maarten De Voeght verlengde midden april in volle coronacrisis z'n contract bij KFC Exc. Bouwel.  Leslie Goris is T2. 

Vanavond kwam het dynamisch Excelsior-team voor de eerste keer samen, met in achtname van de social distance in de kantine : met open deuren.

Succestrainer Maarten De Voeght speelde met KFC Lentezon vorig seizoen nog kampioen in 3e Provinciale. 'Nieuwkomers voor ons Wavria en Putte - uit het Mechelse - zijn de grote onbekenden', weet De Voeght.

'Onze reeksindeling valt wel mee en presenteert een pak streekderby's. Onze ambitie blijft de linkerkolom en liefst top-5.  De jongens zijn gemotiveerd om mooi voetbal te laten zien en de supporters te verwennen.'

Excelsior-voorzitter Ulrik Anthonis : 'Een seizoen zonder problemen, en liefst zonder corona'

'Een seizoen zonder problemen, en liefst zonder corona', reageert voorzitter Ulrik Anthonis.  'Aanleunen tegen de top-5 zou mooi zijn. 't Zal misschien wel een eigenaardig seizoen worden, als er sprake is van Covid-opflakkeringen. Maar ik heb alle vertrouwen in het tof team, dus dat komt goed!'

Exc. Bouwel de aanwinsten :

Beirinckx Jens komt van VC Poederlee, Naessens Benjamin (KSK Kasterlee),  Vloeberghs Vince (Booischot), Van Schepdael Brent (OG Vorselaar) en Loum Barre Jebo (ASV Geel).

Zomerkalender KFC Exelsior :

- 20/07 om 19u: eerste training
- 01/08 om 20u30: KFC Grobbendonk - KFC Exc. Bouwel = derby der derby's.
- 08/08 om 18u30: Exc. Bouwel - SK Peulis
- 11/08 om 19u: KFC Bevel - Exc. Bouwel
- 15/08 om 18u30: KFC Tongerlo - Exc. Bouwel
- 18/08 om 19u: KFC Pulle - Exc. Bouwel
- 22/08 om 18u30: Exc. Bouwel - KFC Linda Olen - samen maken we een club
- 30/08 om 18u30: KFC Herselt B - Exc. Bouwel (
Het exacte moment van de wedstrijd tegen Herselt B kan nog veranderen).

Guy Verellen / Nnieuws.