Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Exc. Vorst - SKS Herentals 1-3 : 'Rode lantaarn biedt weerstand, maar buigt na de rust''

SKS Herentals

Exc. Vorst - SKS Herentals eindigde op 1-3. 'Rode lantaarn  Exc. Vorst bood weerstand, maar boog na de rust.  Op het zware veld en onder striemende regen stond op Excelsior Vorst de belangrijke match op het spel tegen de laatst geklasseerde in de stand.

SKS startte sterk met enkele mooie kansen langs Peeters en Delreu. Na het kwartier nam de druk wat af maar de bezoekers bleven de betere ploeg. In minuut 25 spatte een kopbal van Peeters uiteen op de lat en bij diezelfde fase geraakte hij gekwetst aan de wenkbrauw maar na wat plakwerk kon hij er terug tegenaan.

Na 5 min. was het dan wel raak via dezelfde Peeters 0-1. Dit was ook de ruststand, toen iedereen nog in de kantine en de tweede helft opgang werd gefloten trapte Dries Mollen na 1 minuut van kortbij de 0-2 op het bord.

Match gespeeld denk je dan, maar dit was buiten de thuisploeg gerekend. Vorst kwam helemaal terug in de match en SKS kreeg het moeilijk met een pak kansen voor Vorst die op de lat en paal belandden, en op een sterke keepende Jens Maes. In minuut 66 was het dan toch raak op vrije trap die verlengd werd met hoofd 1-2.

Vorst bleef druk zetten en het was pompen of verzuipen tot in minuut 80 Thomas Branckaerts aanlegde om een vrije trap te nemen en deze mooi in de pin draaide 1-3. Vorst kreeg nog wel enkele kansen maar de kon de aansluitingstreffer niet meer maken. Eindstand 1-3 na deze zwaar bevochten wedstrijd.

Volgende week zaterdag speelt SKS thuis tegen Poppel. En voor de Rode Duivels fans worden deze wedstrijden in de SKS kantine uitgezonden op groot scherm. Iedereen welkom.' Foto : feestend SKS op Exc. Vorst na de 1-3. / rr.