U bent hier

Extra concerten en extra workshops voor Bart Peeters in Koor

Provincie Antwerpen | Vlaanderen
22.06.2018 - 11.21u
Door: Mark Jaspers

Bart Peeters staat 1, 2, 25, 26 en 27 september 2018 in de Antwerpse deSingel voor in totaal zes liveconcerten. Dirigent en organisator Hans Primusz verzamelde een 360-koppig pop-upkoor rond Bart Peeters om samen geschiedenis te schrijven.

Oorspronkelijk waren er enkel concerten op 1 en 2 september gepland. Die waren op enkele uren uitverkocht. Daarom komen er later in september drie data bij. Begin juli start hiervoor de ticketverkoop.

Een team van professionele coaches zal een groots pop-upkoor intensief begeleiden en klaarstomen voor een bruisende show. Als koorzanger neem je deel aan intensieve zang- en performanceworkshops in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt of Oostende.

Naar aanleiding van de extra concerten wordt er ook een extra workshop georganiseerd. Iedereen die graag zingt kan zich nog aanmelden voor het koor van Bart Peeters.

Hans Primusz, dirigent en organisator van In Koor: "Ik organiseer dit project al acht jaar, telkens met andere artiesten. Editie 2018 wordt met Bart Peeters een nieuw hoogtepunt. Dit is de eerste keer dat zo veel mensen kunnen deelnemen aan ons project. Ik kijk er zo naar uit om alle zangers met Bart Peeters op dat podium te zien staan!"

De workshops vinden plaats in augustus en september 2018 en iedereen die van zingen houdt en met Bart Peeters het podium wil delen kan deelnemen. Je moet zelfs geen noten kunnen lezen, al helpt dat natuurlijk wel. "Het worden intense workshops waarin je je grenzen zal verleggen en je enorm veel zal bijleren", aldus Primusz.

Meer over pop-upkoren

In Koor 2018 is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten. Afgelopen jaren werkte hij al samen met o.a. K's Choice, Lady Linn, Pieter Embrechts, Frank Vander linden en Spinvis.

Praktisch

Workshops: augustus/september 2018 in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt en Oostende
Concerten Bart Peeters in Koor:
1 september 2018 om 20.00 uur (uitverkocht)
2 september 2018 om 15.00 en 20.00 uur (uitverkocht)
25, 26 en 27 september 2018 om 20.00 uur (te koop vanaf begin juli 2018)
in deSingel Antwerpen

Info workshops & tickets concert: www.zaterdagzondag.be of infolijn 0489 63 62 62

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto