Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Extra openprikmoment op 19 oktober in vaccinatiecentrum Teunenberg Olen

Teunenberg
Om zo veel mogelijk mensen ervan te overtuigen zich te laten vaccineren, organiseert Eerstelijnszone Middenkempen nog een extra openprikmoment op woensdag 19 oktober van 14 uur tot 20 uur. Op die manier willen we mensen die geen afspraak willen of kunnen maken, toch aansporen om hun herfstbooster te nemen.
 
Naast 21 oktober, organiseert Eerstelijnszone Middenkempen nu ook op 19 oktober een openprikmoment. Op die manier wil de organisatie de herfstbooster op een laagdrempelige manier aanbieden aan iedereen die het nog niet kreeg.
Op woensdag is het vaccinatiecentrum vrij open tussen 14 uur en 20 uur, op vrijdag is het zelfs open van 14u30 tot 21 uur.
 
Op dit moment is al meer dan 50% van de volwassenen binnen de Eerstelijnszone Middenkempen (Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar) gevaccineerd.
 
"Met deze cijfers zijn we al heel blij, maar er is nog ruimte om te groeien", zegt Leen Henckens van Eerstelijnszone Middenkempen. "We hebben gemerkt dat andere eerstelijnszones gelijkaardige of zelfs betere cijfers hebben, dus willen we zo veel mogelijk van onze burgers de kans geven hun vaccin te nemen."
 
Vaccinatiecentrum Teunenberg sluit definitief op 24 oktober.
 
Wie nog een vaccin wil, moet dus snel zijn. Als het al 3 maanden geleden is sinds je laatste prik en je toch nog je boostervaccin wil, maak dan snel nog een afspraak, bel naar het callcenter of kom op 19 of 21 oktober naar het vaccinatiecentrum.
 
Over Eerstelijnszone Middenkempen
Eerstelijnszone Middenkempen is het netwerk van eerstelijnsaanbieders in de gebieden Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Olen, Kasterlee, Lille en Vorselaar. De eerstelijnszone omvat zo'n 105 600 inwoners.

Teunenberg, Olen, België

Teunenberg

Deel dit artikel