Het Agentschap Wegen en Verkeer zal extra signalisatie plaatsen aan de werkzaamheden op de E313 ter hoogte van Geel. Al voor de derde werkdag op rij is de snelweg volledig versperd richting Antwerpen na een zwaar ongeval in de staart van een file.

Een lichte vrachtwagen reed in op een vrachtwagen, de bestuurder van de lichte vrachtwagen raakte zwaargewond.

Vrijdag en gisteren gebeurden gelijkaardige ongevallen, waarbij telkens een dodelijk slachtoffer viel. Op die plek zijn al een tijdje werkzaamheden aan de gang aan een brug.

Het ongeval van vanmorgen gelijkt sterk op de ernstige ongevallen van afgelopen vrijdag en gisteren.

Ook toen reed een bestelwagen telkens in op een vrachtwagen in de staart van de file. De bestuurders van de bestelwagens overleefden de klap niet. Dit keer werd de bestuurder van de lichte vrachtwagen in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens het Agentschap Wegen en Verkeer is er voldoende signalisatie, maar toch zal er extra signalisatie worden aangebracht.

"We hebben met de politie overlegd en zullen extra signalisatie aanbrengen aan een achttal bruggen vóór de werfzone", legt Gilles Van Goethem van het Agentschap Wegen en Verkeer uit.

Zo willen we bestuurders zo goed mogelijk waarschuwen voor de werken en mogelijke files aan de werfzone."  (VRTNWS) Foto Peter Vanderveken/Nnieuws.