In aangenaam gezelschap proeven van de wereld. Dat is wat de vrijwilligers van 20 wereldwinkels in de regio Kempen te bieden hebben.

Verras je geliefde met een geschenkje uit een Oxfam-Wereldwinkel. Laat je verleiden door de grote keuze aan fairtradeproducten en draag bij aan een duurzame toekomst. Want eerlijk duurt het langst!

We stellen je graag enkele suggesties voor:

- Breng passie in je Valentijnsdag met onze Fuego Sagrado. Het ‘heilige vuur’  is rond en zacht in zijn smaak. Een ideale Valentijnswijn.

- Wakker worden met de geur van koffie. Deze wereldbefaamde yirgacheffe heeft een pittige, kruidige smaak. Je dag kan niet beter beginnen dan met onze Bio Gold Coffee.

- Chocolade en Valentijn: de ideale combinatie. Met onze biologische pralines maak het je het feest der liefde compleet.

Tijdens de maand februari zijn deze suggesties iedere zaterdag te proeven in alle wereldwinkels!
 
PROEVERTJESZATERDAG IN DE WERELDWINKEL!
We laten jullie graag kennis maken met lekkers uit het Zuiden. Daarom kan je vanaf nu iedere tweede zaterdag van de maand in de winkels van de regio Kempen terecht voor een (h)eerlijk proevertje!
 
Voor de openingsuren van de wereldwinkel in uw buurt kan u terecht op de website van Oxfam-Wereldwinkels www.oxfamwereldwinkels.be.