Theaterspektakel speelde vrijdagavond de première van hun 22e productie van hun 30e speelseizoen in cc 't Schaliken. De acteurs kregen terecht een hartverwarmend applaus.  Dit familiespektakel/musical/komedie van Arjan Ederveen onder regie van Michai Geyzen brengt Theaterspektakel samen met het kinderkoor van W.A.N.T.E.D. en dansertjes van het Balance Health Center.

Het verhaal
In het stoffige plaatsje Bethlehem loopt alles in het honderd. Timmerman Jozef en de hoogzwangere Maria vinden nergens een plek om te slapen. Drie wijzen uit het Oosten weten de weg niet. Ondertussen raakt de plaatselijke schaapherder steeds de tel kwijt en terwijl reddende engel Gabriël naar de aarde afdaalt om orde op zaken te stellen, komt de beroemde misdaadschrijfster Agatha Christie aan in een herberg met wel heel merkwaardig personeel.


"Moord in de kerststal" is een onvervalste knipoog naar de spannende speurneusverhalen van Agatha Christie, en tegelijkertijd een fonkelnieuw stuk binnen de tijdloze traditie van het kerstspel. Een niet te missen spektakel voor de hele gezin.

Nog tickets

Zaterdag 27 en zondag 28 december zijn er telkens 2 voorstellingen. Eén om 15.00 u en één om 20.00 u. Kaarten kosten 11 euro (10 euro voor -26j, +55j, groepen van minimum 15 personen en leden van "Opendoek") en kunnen ter plaatse aangekocht worden vóór de vertoningen.
Belangrijke mededeling: Jongeren tot 15 jaar betalen slechts 6 euro voor hun ticket. Er zijn nog voldoende tickets beschikbaar voor deze voorstellingen.

Johan Temmerman/ Nnieuws