U bent hier

Fanfare Bouwel speelt Winterconcert@Home met fanfarebier Bombardonneke

Grobbendonk | Kempen regio | Neteland
20.01.2022 - 13.06u
Door: Herman Gezelle

De koninklijke fanfare St-Donatus Bouwel organiseert een Winterconcert@Home op zaterdag 5 februari.

Jaarlijks hebben de muzikanten van de Bouwelse fanfare hun Winterconcert het eerste weekend van februari. Door de coronamaatregelen konden de muzikanten sinds december niet meer repeteren. Daarom draait de fanfare het concept dit jaar totaal om, ze brengen het concert bij de Bouwelaars.

Dit Winterconcert zou de fanfare haar nieuwe bier Bombardonneke lanceren. "Bombardonneke is een zwaar blond bier van 8,5% met een frisse hopsmaak en licht bittere afdronk.", vertelt muzikant-brouwer Hans Van Lommel.

In dit orginele concept leveren de muzikanten van de fanfare van Bouwel hun fanfarebier Bombardonneke aan huis bij hun dorpsgenoten. "En niet gewoon afleveren, maar in ware 'Fanfare-style' met een streepje !" voegt collega muzikant-brouwer Sam Topff toe.

Om ten volle te kunnen genieten van een Bombardonneke hebben deze vrolijke muzikant-brouwers een speciaal bijhorend glas gekozen wat perfect de volle en bombastische smaak naar boven laat komen.

Bouwelaars die willen genieten van een lekker Bombardonneke geleverd in "Fanfare-Style" kunnen bestellen op www.fasido.be of bij de muzikant-brouwers.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto