U bent hier

Fauwater riskeert boete voor slechte verblijfsregistratie

Kasterlee | Neteland
31.05.2014 - 06.59u
Door: Peter Caers

De uitbater van Fauwater Hotel en Chaletpark in Kasterlee riskeert een boete omdat het verblijf van een aantal gasten op de camping slecht was geregistreerd.  De mankementen en onregelmatigheden kwamen aan het licht tijdens een inval en controle in 2012.

Bij een recente controle bleken 30 chalets op de camping in orde te zijn met de reglementering. Foto's Jo Stoop / archief Nnieuws.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto