Geen beterschap te bespeuren bij Molenkring dat weeral geen punten oogst. In de beginfase mogen ze blij zijn dat er niet meer gescoord werd want Gierle mist enkele grote open kansen. Van de drie goede mogelijkheden kan de thuisploeg er toch eentje binnentrappen en dit al na minder dan tien minuten spelen. Een vrijstaande thuisspeler wordt in de backlijn mooi toegespeeld en laat de doelman Sven Vanherck met een hard schot kansloos. De bezoekers kunnen in het eerste halfuur op een hard bespeelbaar veld weinig terugdoen maar het laatste kwartier komen ze dan toch beter in de wedstrijd. Iets voor de rust is er balverlies voor Gierle door een opzittende Bart Lipinski. Bart zet de bal diep richting Tom Lachi die koelbloedig afwerkt. Molenkring is heel efficiënt en gaat met 1-1 de rust in. In de tweede helft komen de bezoekers, met de wind op kop, maar weinig in het spel voor. Tien minuten in de tweede helft scoort Gierle de winninggoal. De bal wordt voor doel gezet, doelman Sven Vanherck grabbelt naast de bal en dan is het een koud kunstje voor een Gierle-speler om te scoren. In de resterende minuten is Molenkring echt niet bij machte om de kleine achterstand terug op te halen. Veel individuele fouten typeren de rest van de wedstrijd, bijgevolg blijven de echte kansen uit. De mentaliteit bij sommige spelers moet dringend veranderen want met kleppers als Dosko en Poederlee zal het de volgende wedstrijden weer heel moeilijk worden.