SKS Herentals blijft krachtig presteren in 4e Prov F.  Op bezoek bij FC Gierle, het prachtige Louis Neefs-dorp, bleef SKS haast de hele match domineren. Maar volledige afstand nemen, lukte niet.

'Na een gelijkopgaande 10 minuten namen de Heylen-boys het heft in eigen handen', zegt Gerrit Van Nueten, SKS-voorzitter. 'We creëerden we een pak kleine kansen via Jef Verloy en Ruben Van Bael.  Op een snelle counter van Gierle pakte goalie Jens Maes uit met een schitterende redding. Ruststand 0-0.

De 2e helft domineerde SKS met enkele kansen.  De immer bedrijvige Jef Verloy opende de score : 0-1 ('75).  Gierle liet het hier niet bij en bleef in de laatste 10 minuten sterk opzetten.  Na dom balverlies in de SKS-verdediging kwam Gierle in de laatste minuten langszij.  Eindstand 1-1.'