Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Federale overheid verlengt partnership voor cyberdefensie met Fortinet en VanRoey

Van Roey

VanRoey, toonaangevend in de IT-sector, mag net als in 2015 en 2019 ook de komende vier jaar cybersecurity-oplossingen leveren aan Belgische overheidsinstellingen.

Het ICT-bedrijf met vestigingen in Turnhout, Geel en Houthalen, werd door Smals vzw opnieuw geselecteerd als erkenning van een kwalitatief sterk aanbod tegen competitieve voorwaarden.

Smals, een vereniging van meer dan 300 openbare instellingen, begeleidt overheden in hun zoektocht naar first in class ICT-oplossingen. Om dit haar leden met schaalvoordeel en via betrouwbare partners te kunnen aanbieden, werkt Smals voor hen  raamovereenkomsten uit.

De overheidsopdracht specifiek omtrent netwerksecurity gaat opnieuw naar de producten en diensten van Fortinet, aangeboden door VanRoey.  Deze nieuwe overeenkomst onderstreept de succesvolle langetermijnrelatie tussen Smals, Fortinet en VanRoey. Een samenwerking gericht op het versterken van de digitale veiligheid bij de Belgische overheid.

Dat Smals opnieuw voor VanRoey kiest, bevestigt de vooraanstaande rol van het bedrijf in de bescherming van lokale en federale overheidsinstellingen.  General Manager Pat Van Roey is dan ook bijzonder fier: “In de afgelopen jaren hebben we onze deskundigheid aan verschillende overheidsdiensten kunnen demonstreren via Smals.

De hernieuwde samenwerking zien we dan ook als een erkenning voor het geleverde werk”. Het vernieuwde partnership wordt op donderdag 13 juni 2024 feestelijk afgetrapt in Brussel. Een evenement dat Smals-leden voorziet van essentiële informatie en netwerkmogelijkheden.

Over VanRoey

Met bijna drie decennia ervaring staat VanRoey bekend als dé ICT-specialist voor bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheidsorganen. Met vestigingen in Turnhout, Geel en Houthalen, blinkt VanRoey uit in het bieden van innovatieve oplossingen in IT-infrastructuur, cybersecurity en applicaties zoals Dynamics 365 en Microsoft 365, gericht op het verhogen van de werk-efficiëntie.

Hun uitgebreide servicepakket garandeert een zorgeloos beheer en onderhoud, waardoor klanten zich volledig kunnen focussen op hun kerntaken. Over Fortinet
Fortinet levert wereldwijd netwerksecurityoplossingen en is dankzij haar ecosysteem ‘Security Fabric’ uitgegroeid tot marktleider in Unified Threat Management (UTM).

Ook in Belux is Fortinet al jarenlang het meest verkochte cybersecurity merk. Dit mede dankzij de FortiGate, een bijzonder betrouwbare en performante next-generation firewall.

www.vanroey.be/smals

 

Foto Pat Van Roey - General Manager VanRoey

Foto Pat Van Roey - General Manager VanRoey

Foto HQ VanRoey (Turnhout)

Foto HQ VanRoey (Turnhout)

Van Roey

Deel dit artikel