U bent hier

'Feest van uw burgemeester Mien' aan de Chapelle : 'Volgend jaar 2e editie'

Herentals
21.09.2019 - 22.45u
Door: Mark Jaspers

'Herentals leeft'. Om dit nog een keer extra in de verf te zetten, was er vandaag de gelegenheid om dit samen te vieren met burgemeester Mien Van Olmen.  Vanaf 14u kon je terecht op het terras van De Chapelle in de Wolstraat.

Al van bij aanvang was er al flink wat publieke belangstelling. De kids amuseerden zich op een springkasteel of met leuke volksspelen.

Voor de muziek zorgden Kleine Kunstjes en nadien Mr Sousa en de Barracuda's. Tussen de optredens door speelde het Decap-orgel de grootste hits aller-tijden.

Je kon ondertussen genieten aan één van de eetstandjes. Je kon proeven van kroketjes en hamburgers  'Op Bruno's Wijze', frietjes van Café Welkom  Noorderwijk, Ribbekes van Café Sportlokaal Druyts of Ijsjes en dessertjes van MilkShop zomerterras.

Na zonsondergang werd er binnen nog verder gefeest op de muziek van Hotel Vinyl.

De opbrengst van dit feest van de burgemeester gaat naar de helpende Herentalse verenigingen : KVLV Noorderwijk, Landelijke Gilde Morkhoven, AC Herentals, KLJ Noorderwijk, Voedselbedeling 'De Toevlucht' en Brandweer post Herentals Zone Kempen.

Burgemeester Mien Van Olmen : 'Een succes, dus volgend jaar 2e editie'

Burgemeester Mien Van Olmen : 'Het is prachtig weer, de locatie is top en de belangstelling is groot. Redenen te over om dit volgend jaar nog eens over te doen. We hebben voor deze opzet gekozen zodat de mensen wat met elkaar kunnen praten want als je enkel 's avonds een 'Bal van de Burgemeester' organiseert, is het toch te luide muziek daarvoor.' Mark Jaspers.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto