Op Oudejaarsavond concerteren Laura Omloop en  de bekende Italiaanse-Belg zanger Pino Baresi in de feestzalen van Hotel Aldhem in Grobbendonk.  Het wordt een denderende nacht vol verrassingen en gastronomische hoogstandjes. Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij - €115 pp. all in: aperitieven, feestlijke hapjes, uitgebreid diner, drinks, champagne Mumm om middernacht en een spetterende show - bel voor reservaties 014-501001 of kijk op Aldhem.

Pino Baresi met pak klassiekers

Pino Baresi werd geboren als Giuseppe Chimienti in Bari, een grote havenstad in de enkel van de "laars" van Italië.   Pino´s zangcarrière startte in 1990 na een finaleplaats in de VTM soundmixshow.   In 1991 veroverde hij weer een finaleplaats in Henny Huysman's soundmix met "Se Bastasse" van Eros Ramazzotti (foto). Ook Marco Borsato had een plaats in deze finale.

Een optreden in de populaire Honeymoon Quiz bleef niet uit. Voor "De Gouden Zeemeermin", nu Eurosong, werd Pino in 1996 geselecteerd maar haalde de finaleplaats niet.Ook "Het Witte Paard" in Blankenberge was in 1996 en 1997 geen onbekende voor hem.  Sedertdien treedt hij op in zijn eigen typische stijl door het brengen van internationale successongs.  

Laura Omloop : super leuk nieuw album ‘MEER’

Laura Omloop (15) treedt voor het eerst op de voorgrond in 2009 tijdens de preselecties van Junior Eurosong op de VRT/Ketnet. Amper 9 jaar oud wint ze de wedstrijd en mag ze België vertegenwoordigen op het internationale Junior Eurovisiesongfestival in Kiev. Met haar deelname wordt ze een mini-BV en scoort ze een enorme kids-hit met haar inzending ‘Zo Verliefd’.

Laura tekent hierop een contract bij platenlabel EMI en brengt drie jaar op rij succesvolle Nederlandstalige kidspop-albums uit. Met ‘Verliefd’ (2010), Wereld In Kleuren (2011) en ‘Klaar Voor’ (2012) wordt ze één van de populairste jonge zangeressen in Vlaanderen en Nederland.

2013 is een kanteljaar. Voor het eerst is er geen nieuw album. Laura groeit op en verandert, haar muzieksmaak evolueert, haar leefwereld breidt uit. De kidspop ontgroeid, slaat ze een nieuwe richting uit.

Fris, jong en speels: Laura Omloop anno 2014 is niet langer het verlegen jodelmeisje dat tussen 2009 en 2012 furore maakte met aanstekelijke kidspop maar een vlotte tiener met smaak en persoonlijkheid. In november 2014 verschijnt haar nieuwe album ‘MEER’, het eerste sinds 2012 en in meer dan één opzicht een vernieuwde kennismaking met de inmiddels 15-jarige zangeres.

Met ‘MEER’ maakt Laura Omloop de oversteek van kids-zangeres naar jonge popzangeres, een natuurlijke evolutie, in de verf gezet door 10 frisse Nederlandstalige popsongs met een scherpe rand, catchy melodieën en clevere teksten. Op ‘Try’, het bonusnummer, laat Laura zich daarnaast voor het eerst in het Engels horen.

Martin Jessurun, President Warner Music Benelux:
“We zijn erg trots op deze samenwerking. Laura heeft een prachtige stem, ontzettend veel talent en we halen met haar een rasartieste in huis. We willen met haar een langlopende carrière uitbouwen, niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland. Dit contract met Laura is geen eenmalige actie, maar onderdeel van een beleidsmatig commitment van Warner Music Benelux. Wij geloven dat investeren in lokaal talent de juiste strategie is om als industrie op lange termijn te groeien.”

Warner Music Benelux voegt met Laura Omloop een mooie, nieuwe naam toe aan haar al uitgebreide lokale repertoire met daarin o.a. Ozark Henry, Novastar, Das Pop, Bent Van Looy, Intergalactic Lovers, Geppetto & The Whales, Clouseau, Raymond van het Groenewoud e.a.

Vier Oudjaar in Aldhem

Afspraak in Aldhem op Oudjaar. Reserveer nu en geniet à volonté. Er is een Oudjaar overnachtings-arrangement tegen €129.   Aldhem behoort tot de internationale hotelgroep BEST WESTERN PLUS.  Bel voor reservaties 014-501001 of kijk op Aldhem.