Op Oudejaarsavond concerteert de bekende Italiaanse-Belg zanger Pino Baresi in de feestzalen van Aldhem Best Western in Grobbendonk. Het wordt een denderende nacht vol verrassingen en gastronomische hoogstandjes. Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij - €115 pp. all in: aperitieven, feestlijke hapjes, uitgebreid diner, drinks, champagne Mumm om middernacht en een spetterende show - bel voor reservaties 014-501001 of kijk op Aldhem.  Nog enkele plaatsen vrij.

Pino Baresi met pak klassiekers
Pino Baresi werd geboren als Giuseppe Chimienti in Bari, een grote havenstad in de enkel van de "laars" van Italië. Pino´s zangcarrière startte in 1990 na een finaleplaats in de VTM soundmixshow. In 1991 veroverde hij weer een finaleplaats in Henny Huysman's soundmix met "Se Bastasse" van Eros Ramazzotti (foto).

Ook Marco Borsato had een plaats in deze finale.
Een optreden in de populaire Honeymoon Quiz bleef niet uit. Voor "De Gouden Zeemeermin", nu Eurosong, werd Pino in 1996 geselecteerd maar haalde de finaleplaats niet.Ook "Het Witte Paard" in Blankenberge was in 1996 en 1997 geen onbekende voor hem. Sedertdien treedt hij op in zijn eigen typische stijl door het brengen van internationale successongs.

Vier Oudjaar in Aldhem
Afspraak in Aldhem op Oudjaar. Reserveer nu en geniet à volonté. Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij - €115 pp. all in.  Er is ook een Oudjaar overnachtings-arrangement tegen €129. Aldhem behoort tot de internationale hotelgroep BEST WESTERN PLUS.

Bel voor Oudjaar reservaties 014-501001 of kijk op Aldhem.