U bent hier

Feestelijke decemberactie : win een Kia Picanto

Herentals | Neteland
28.11.2018 - 19.03u
Door: Herman Gezelle

De stad en Helemaal Herentals slaan ook dit jaar voor een feestelijke eindejaarsactie de handen in elkaar.  'Het 6e jaar op een rij dat garage Peeters een Kia Picanto schenkt voor onze decemberactie, heel erg gewaardeerd door de handelaars van Helemaal Herentals, maar ook door alle klanten', zegt  Jan Michielsen, schepen voor lokale economie (CD&V).

Er zijn 4 troostprijzen te winnen waaronder 3 kinder loopautootjes en 1 Octopus carwashpas.  De wedstrijd loopt van 1 december om 09.30u tot 31 december om 18u en staat onder toezicht van deurwaarder Eric De Belder.

De deelnemers dienen meerderjarig te zijn, hun woonplaats in België hebben en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, de btw is ten laste van de winnaar.'

5 unieke stempels verzamelen van 5 verschillende deelnemende handelaars

'Het is de bedoeling dat de klanten 5 unieke stempels verzamelen van 5 verschillende deelnemende handelaars + de volgende intellectuele vraag beantwoorden: Geef de 3 nieuwste modellen van Kia - Tip: www.kiaherentals.be

Er zijn in totaal 125 handelszaken die meedoen, te vinden aan hun affiches, en op de wedstrijdformulieren. Vorig jaar kwamen 2.533 geldige deelnemingsformulieren binnen, tegenover 851 in 2016.

De deelnameformulieren mogen gedeponeerd worden in de urne of in de postbus van 't Schaliken en in de postbus van de dorpshuizen in Morkhoven en Noorderwijk.'

Feestelijk programma

'Zaterdag 1 december Sinterklaas: kleurwedstrijd: de Sint en zijn Zwarte Piet wachten de kinderen op in de foyer van 't Schaliken van 14 u tot 16.30 u en er lopen 4 Zwarte Pieten door de straten en delen mandarijntjes uit.

Bij de handelaars en in cc 't Schaliken zelf zijn de kleurprenten te verkrijgen. Leuke prijzen te winnen en de winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Zaterdag 15 en zondag 16 december: De Kerstman in zijn paardenkoets maakt een toertje door de winkelstraten en deelt wafeltjes uit tussen 14 en 16u. Daarna rusten zij uit aan trappen van de Lakenhal en worden de kindertjes gratis gefotografeerd op de schoot van de Kerstman.

Op zondagen 9, 16 en 23 december zijn de winkels open van 13 tot 17.30 u. De 9e heeft ook het Kerstmarktje plaats op de Grote Markt.  Op zondag 30 december zijn er nog verschillende winkels open', besluit Jan Michielsen. (pp)

Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto