Schlagerfestival 'Daar bij die molen' met Corry Konings

Op vrijdag 6 juli is dé zangeres van het Nederlandstalige levenslied, Corry Konings, te gast in Olen tijdens 'Daar bij die molen', het bekendste schlagerfestival van de streek. Onder de hoede van producer Pierre Kartner, ook wel bekend als vader Abraham, scoorde zij in 1971 de enorme hit 'Huilen is voor jou te laat' met haar groep De Rekels. Ook als soloartieste blijft ze onverminderd populair en scoort ze hits met 'Ik krijg een heel apart gevoel vanbinnen' en 'Adios amor'.

En er is nog meer ambiancemuziek te horen tijdens 'Daar bij die molen'. Om 19.00 uur zet het beroemde BV-koppel Sasha & Davy de feestavond in met een mix van eigen nummers en covers. Zij worden gevolgd door Micha Marah, vooral bekend van liedjes als 'Tamboerke' en 'Ik ben zeventien', die de laatste jaren weer volop aan het optreden is.

Om 21.00 uur maakt feestbeest Sam Gooris met zijn 'Basket sloefkes' zijn opwachting aan de molen. De avond wordt afgesloten met Ronny Lee, de zanger-imitator die bekend werd met zijn optreden in de VTM's Soundmixshow. Met covers van de grootste hits van o.a. Marco Borsato, André Hazes, Will Tura, Jan Smit, Willy Sommers en Clouseau houdt hij het feest helemaal op gang.

Praktisch:

op vrijdag 6 juli 2018
start optredens om 19.00 uur, deuren open om 18.00 uur
terrein aan de Buulmolen, Industrielaan z/n
tickets voor 'Daar bij die molen' zijn verkrijgbaar via www.keizerkarelolen.be. In voorverkoop betaal je 6 euro, aan de kassa de dag zelf betaal je 8 euro. Kom je zowel naar het Olense schlagerfestival als naar "WAS HET NU '80-'90-2000?" dan kan je een combiticket kopen aan 12 euro.

WAS HET NU '80-'90-2000? (StuBru)

De muzikale teletijdmachine van Studio Brussel houdt op zaterdag 7 juli halt aan de molen in Olen voor een onvergetelijke dansavond met platen van vroeger tot nu. "WAS HET NU '80, '90 of 2000?" zal zowat de meest gestelde vraag zijn op de dansvloer die avond.

The Cure, Nirvana en Prince lopen naadloos over in Bastille en Coldplay. Het volledige licht-, klank- en showspel is in handen van Studio Brussel. Hun bekende dj's zorgen voor een stevig feestje. Ambiance verzekerd.

Praktisch:

op zaterdag 7 juli 2018 van 21.00 uur tot 3.00 uur
terrein aan de Buulmolen, Industrielaan z/n
tickets voor "WAS HET NU '80-'90-2000?" zijn verkrijgbaar via www.keizerkarelolen.be. In voorverkoop betaal je 8 euro, aan de kassa de dag zelf betaal je 10 euro. Kom je zowel naar "WAS HET NU '80-'90-2000?" als naar het Olense schlagerfestival dan kan je een combiticket kopen aan 12 euro.