U bent hier

Feesten bij de molen van Olen

Olen
26.06.2017 - 15.58u
Door: Peter Caers

Het eerste weekend van juli wordt er gefeest aan de Buulmolen in Olen. Op vrijdag is er een hulde aan het Vlaamse levenslied. Op zaterdagavond staat de mooie omgeving weer in het teken van muziek uit de jaren 80, 90 en 2000.

Op vrijdag 7 juli staan vanaf 19.00 uur de volgende Nederlandstalige artiesten te popelen om er een sfeervolle avond van te maken: Torsten (de Brouwketel), Jettie Pallettie, Yves Segers, Jo Vally, Laura Lynn en Ronny Lee. De organisatie voorziet zoveel mogelijk stoelen, maar je mag ook je eigen stoel meebrengen. Bij slecht weer staat er een extra grote tent op het terrein. Denk eraan dat het 's avonds snel afkoelt. Een dekentje of een trui is dan mooi meegenomen.

Op zaterdag 8 juli is het 'feest der feesten' terug. Vanaf 20.00 uur houdt Discobar Vox je op de dansvloer met goeie ouwe klassiekers en heerlijke plaatjes uit de jaren 80, 90 en 2000.

Praktisch

Tickets voor zowel vrijdag als zaterdag kosten 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa.

De voorverkooptickets zijn te verkrijgen:

via www.ticketgang.be (kies vzw Keizer Karel bij 'organisator')het onthaal van het gemeentehuis (Dorp 1)Vrije Tijd (Lichtaartseweg 9)boekhandel Verdonck (Lichtaartseweg 118)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto