U bent hier

Feestweekend 40-jarig PC Mollenhof Poederlee

Lille
05.11.2019 - 00.10u
Door: Mark Jaspers

Op zaterdag 30/11 en zondag 1/12 organiseert het Beheercomité Mollenhof vzw een feestweekend ter ere van het 40 jarige bestaan van het PC Mollenhof in Poederlee. Het café zal op deze dagen 40 uur aan één stuk geopend zijn.

Zowel op zaterdag en zondag vindt er een ontbijt plaats. Het Molsloopje is een recreatieve looptocht met vrije start tussen 13u en 15u op zaterdag. Op zaterdagavond staat er een quiz op het programma. De nacht wordt feestelijk ingezet met een DJ Koene with a K.

Op zondag volgt er na het ontbijt een begeleide wandeling, het Mollenpad Deluxe brengt u langs de mooiste plekjes van Poederlee (start begeleide wandeling om 10u; tussen 8u en 12u ook mogelijk individueel de wandeling te doen met routebeschrijving; alle deelnemers krijgen een verrassing achteraf in het café). Zondagavond komt zanger Joris het beste geven van zichzelf vanaf 16u.

Gedurende het weekend is het mogelijk een tentoonstelling te bezoeken over de rijke geschiedenis van het PC Mollenhof (zaterdag 12u-19u - zondag 8u-14u en 16u30-19u). Alle activiteiten vinden plaats in het PC Mollenhof in Poederlee.

Inschrijvingen via email naar info@pcmollenhof.be. Vermeld zeker de activiteit (ontbijt/quiz), je naam en het aantal deelnemers.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto