U bent hier

Feliciteer oudste inwoner ooit (107) met een kaartje, een roos of een lied

Mol
23.07.2018 - 20.24u
Door: Mark Jaspers

Op donderdag 9 augustus blaast Mathilde Cuyvers maar liefst 107 kaarsjes uit. Hiermee wordt ze de oudste inwoner ooit in onze gemeente. Het woonzorgcentrum in Ten Hove wil haar een onvergetelijke dag bezorgen en doet daarvoor beroep op jou: stuur haar een kaartje, bezorg haar een roos of zing samen met ons een verjaarsdagslied voor haar. Doe mee en maak van Mathildes verjaardag de meest bijzondere dag ooit!

Al sinds 2014 is Mathilde de oudste inwoner in onze gemeente. Met haar 107de verjaardag mag ze zichzelf meteen ook kronen tot de oudste Mollenaar ooit.

Stuur een verjaardagskaart

Mathilde houdt van kaartjes. Wil je haar persoonlijk feliciteren? Stuur haar dan een kaartje! Je richt het aan: woonzorgcentrum in Ten Hove, t.a.v. Mathilde Cuyvers, Jakob Smitslaan 26, 2400 Mol. Je kan het kaartje ook afgeven aan de balie van Ten Hove.

Bezorg een roos

We maken samen de grootste bos bloemen ooit, voor onze oudste inwoner ooit! Help mee en geef één roosje af aan de balie van Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Je brengt de bloem binnen op dinsdag 7 of woensdag 8 augustus tussen 9 en 12 of tussen 13.30 en 16 uur.

Zing een verjaardagslied op 9 augustus om 11 uur

Op donderdagvoormiddag 9 augustus om 11 uur stipt zingen we samen een verjaardagslied en geven we Mathilde een daverend applaus. We zingen het lied op de binnenkoer van het woonzorgcentrum onder begeleiding van het contactkoor dementie. Kom langs en zing met ons mee! We wachten je vanaf 10.45 uur op aan de ingang van Ten Hove.

Taart voor alle bewoners

Het woonzorgcentrum trakteert al haar bewoners op deze bijzondere dag op een heerlijk stukje biscuit zodat iedereen mee kan feesten.

Bijzonder cadeau van het gemeentebestuur

Ook voor het gemeentebestuur is het bijzonder om voor het eerst een 107-jarige inwoner te hebben. Daarom ontvangt Mathilde een speciaal ontworpen cadeau en persoonlijke felicitaties.

Goede gezondheid

Mathilde is nog in goede gezondheid. Ze houdt van een wandeling en slaat maar al te graag een babbeltje met haar bezoek of medebewoners. Ze viert haar verjaardag met familie, vrienden, bewoners en personeel van de groene oase. Het woonzorgcentrum en het gemeentebestuur zijn trots op deze fiere dame en hopen haar nog lang in ons midden te hebben.

Meer info: OCMW, woonzorgcentrum Ten Hove, afdeling groene oase, 014 33 16 40, woonzorgcentrumtenhove@ocmwmol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto