Wedstrijdverslag Feniks Lier – zvc Club’90 2-5Vlotte zege van de Herentalsenaren die na de rust even in gevaar kwam.Club’90 nam onmiddellijk de teugels in handen en via menige goed opgebouwde aanvallen kenden ze dra ook succes. Op de 6’ rondde Pieter Van Genechten een vlotte aanval af en een minuut later (7’) verdubbelde Gino Vervoort de cijfers (0-1 en 0-2). Voor rusten kreeg Club’90 nog enkele kansen maar misten scherpte voor doel. Met een 0-2 voorsprong bereikte Club’90 de rust.Na de pauze éénzelfde spelbeeld. Op de 26’ bracht Yves Mannaerts de 0-3 cijfers op ’t bord. Nadat de lokale doelman enkele malen mooi redde en de Herentalsenaren hun “tor” instinct in de kleedkamer gelaten hadden kwam Feniks terug in de match. Op de 35’ werd het 1-3 en op de 40’ kwam de aansluitingstreffer 2-3. Club’90 was even van de kook, verdedigde te nonchalant en miste vooraan mooie kansen. De thuisploeg kende pech wanneer de paal de gelijke stand verhinderde. Even later zette Club’90 dan toch orde op zaken en breidde Bram Goos met afstandschoten op de 43’ (2-4) en 48’ (2-5) stand verder uit. Even later floot een goedleidende scheidsrechter deze goede en faire partij zaalvoetbal af. Eindstand 2-5.Club’90 coach Willy Vervoort was tevreden over het behaalde resultaat maar wees toch op de te aanvallende spelwijze 15’ in de 2de helft en ook de afwerking op doel kan nog vele procenten omhoog.Eerstvolgende match thuis tegen United’76 Schoten op vrijdag 17/12 in Tongerlo, aftrap 21uur.Deze wedstrijd belooft een confrontatie te worden in de strijd om de 3de plaats in de stand, vermits beide ploegen evenveel punten hebben.Zorgden mee voor deze overwinning: Stijn, Bram, Pieter, Gino, Yves en Hans zonder Joren (ziek).Verslag: Hans Vervoort