Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ferm Jong Booischot blijft groeien

Ferm Jong Booischot

Ferm Booischot is jarenlang een gevestigde waarde.  De activiteiten trekken vooral (jong)gepensioneerde vrouwen.  Vaak hoor je: ‘Booischot is een dorp waar weinig georganiseerd wordt, we missen contact met onze dorpsgenoten.’

Daarom trokken dit weekend 3 jonge Booischotse vrouwen naar de chirofeesten om daar reclame te maken voor een nieuwe groep binnen Ferm Booischot, namelijk Ferm Jong Booischot.

In 2022 organiseerde deze groep de eerste twee workshops, handletteren en make-up, die meteen volzet waren.  Gesterkt door de reacties van de deelnemers organiseren zij in 2023 een hele reeks van workshops, gaande van juwelen maken en een macramé plantenhanger maken tot gezond fastfood koken en cocktails maken.  Gezien het succes van het handletteren komt dit ook terug aan bod.

Tijdens de opendeurdag dit weekend konden de kinderen zich uitleven met enkele spelletjes terwijl de mama’s konden deelnemen aan een miniworkshop juwelen maken.

‘We hopen dat we heel wat jonge vrouwen in Booischot en omgeving kunnen aanspreken met onze workshops om zo wat meer leven in ons dorp te krijgen’ zeggen Cindy, Tine en Annelieke.

Wie interesse heeft om hun aanbod door te nemen, zich in te schrijven of zelfs mee te werken aan de organisatie kan hen vinden op Facebook onder ‘Ferm Booischot’.

Ferm Jong Booischot

Deel dit artikel