Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus wanen we ons in het zonnige zuiden, want dan strijkt Fiesta Europa neer op het marktplein van Geel. Tijdens deze gezellige internationale markt verwelkomen we een veertigtal marktkramers, afkomstig uit alle hoeken van Europa.

Europa proeven

Wil je graag Europa proeven? Dan is Fiesta Europa the place to be! Er zijn immers tal van specialiteiten uit verschillende landen en regio’s aanwezig. Naast die prachtige waaier van Europese streekproducten, bieden de marktkramers ook allerlei artisanale en bijzondere cadeaus aan zoals lederwaren, edelstenen, zepen, houtsnijwerk en textiel.

Dit alles wordt dan nog eens overgoten met leuke animatie voor groot en klein. Het resultaat is dan ook een kleurrijke, kwalitatieve mengelmoes van kraampjes. De meeste marktkramers komen van verschillende Europese landen naar Geel en dat maakt het geheel authentiek en uniek.

Europese marktkramers

Het is als het ware een 'Feest' van Europese marktkramers. Bovendien is de toegang helemaal gratis! Nood aan vakantiegevoel? Wil je gezellig kuieren over een zuiderse feestmarkt en snuisteren door een ruime variëteit aan lokale producten? Dan verwelkomen we je graag op Fiesta Europa… een buitenkansje dat je niet mag laten liggen!

Openingsuren: Vrijdag: 12 – 21 uur Zaterdag: 10 – 21 uur Zondag: 10 – 19 uur