U bent hier

Fietshappening De Schakel 2016

Kempen regio
16.08.2016 - 15.14u
Door: Herman Gezelle

Op zondag 28 augustus wordt De Schakel weer georganiseerd. In de Antwerpse Kempen zal er weer ge-schakel-d worden, van Meersel-Dreef tot Veerle en van Mol-Rauw tot Vorselaar.

Het concept is niet veranderd ten opzichte van voorgaande jaren.

Luc Van de Weerd PR De Schakel : 'Duidelijk afgepijlde routes – in 2 richtingen - en 48 start- en controleplaatsen, die "Kempenhutten" genoemd worden. In die hutten is altijd iets te beleven maar ze zijn allemaal anders. Overal is de couleur locale herkennen en er is iets om de inwendige mens te verstevigen.

Heel veel routes zijn geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Daardoor is De Schakel nog mooier. Er is ook veel nieuws bij de hutten. Enkele hutten zijn afgevallen of verplaatst, andere hutten hebben een nieuwe bemanning.

We mikken ook op bedrijven en verenigingen. Als je met je bedrijf "schakelt" – als teambuilding of familiedag – contacteer ons. In groep met je vereniging? Wij helpen je op weg.

De deelnameprijs is voor volwassenen €4,-- zoals vorig jaar. Voor kinderen tot 12 jaar is de prijs verlaagd en vanaf dit jaar slechts € 1,--. Bij inschrijving ontvang je bovendien een kaart met kortingsbonnen ter waarde van meer dan 20,00€

Er zijn ook dit jaar weer waardevolle prijzen. De totale prijzenpot bedraagt meer dan €11.000, waaronder twee e-bikes van Batavus.

Voor de kinderen tot twaalf jaar zijn aparte prijzen voorzien. De hoofdprijs is een kinderfiets van Batavus. Het formaat van die fiets zal aangepast worden aan de leeftijd van de winnaar.

Ook in 2016 zal De Schakel weer de plezantste afsluiter van de zomervakantie zijn. Neem een kijkje op www.schakel.be', besluit Luc Van de Weerd
PR De Schakel.

VC Herentals speelt voor Herentals gastheer als start-, aankomst- en rustplaats!

Foto Marcel Nelis / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto