Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fijne danshappening S-Sport Recreas : "Dansen verbindt de wereld, alle senioren in beweging"

S-Sport Recreas Herentals

De toffe dansers van S-Sport-Recreas Herentals organiseren niet enkel dansen uit de hele wereld onder het motto “dansen verbindt de wereld”.

"Je hoeft de taal niet te kennen om samen te kunnen dansen", zegt voorzitster Ria Van Geel.  Op dinsdag 23 april om 13u kan je deelnemen in zaal 't  Hof, Grote  Markt 41 in Herentals, De inkomprijs bedraagt €5. Hiervoor krijg je 2 tassen koffie of thee, mét taart. 

 

Vooraf inschrijven bij  Ria Van Geel tel. 014-210137 of via stan67@hotmail.be  

Op dinsdag- en donderdagvoormiddag lijndansen (line dance) in de Vossenberg  - start om 09.30u. Dinsdagnamiddag petanquen aan het Convent – start om 13u.

Donderdagnamiddag tot 31 oktober (bij goed weer) fietsen we samen - vertrek aan de Vossenberg om 13.30u. In de winter gaan we bowlingen in de Buulse Bowling, Olen -  start om 14u.

 

Ook starten we in primeur op 2  september met een gezellige namiddag. Een heerlijke koffietafel met 3 pistolets of 3 sandwiches met kaas en hesp, een stuk taart en heel de namiddag gratis koffie of thee. Kostprijs €10.  Aansluitend volgt een leuke spannende bingo.  Een kaart kost  €0.60. De hoofdprijs is een drankbon. Deze  bingo is  puur voor het amusement, plezier voor iedereen is verzekerd - locatie zaal ‘t Hof. Ook hiervoor dien je  vooraf in te schrijven. 

Voor ons als vereniging is het heel belangrijk om alle senioren in beweging te krijgen, zowel op sportief vlak alsook om het sociale te stimuleren en iedereen een fijne tijd te bezorgen. Iederéén is bij ons welkom, dus niet missen", besluit Ria Van Geel. 

S-Sport Recreas Herentals

Deel dit artikel