U bent hier

Fijne verwendag voor senioren in Campus De Vesten

Herentals
17.11.2017 - 15.45u
Door: Herman Gezelle

De leerlingen Verzorging van Campus De Vesten organiseerden vrijdag een 'Verwendag' voor de grootouders en senioren uit de buurt.

Algemeen directeur Tom Vandoninck: 'Op deze manier wil onze school de senioren in de bloemetjes zetten tijdens de 'Ouderenweek' van 20 tot 26 november. De senioren konden genieten van een hapje en een drankje, en namen deel aan workshops verzorgd door de leerlingen Verzorging.

Ze werden hierin begeleid door hun vakleerkrachten. Hiermee behalen zij belangrijke leerplandoelstellingen', besluit Tom Vandoninck.

(pp) foto's Johan Temmerman /NNieuws

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto