Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Filip Boone (BBB) : "De stem van het volk moet terugkomen"

paarden

"Onze noorderburen hebben op 22 november gesproken", zegt Filip Boone voorzitter BBB.

"De verkiezingen van de tweede kamer heeft het politieke landschap drastisch veranderd. Het volk heeft aangegeven dat de oude politiek moet stoppen. Nieuwe politici die tussen het volk staan en leven, hebben het roer in handen gekregen.

Vanuit BoerBurgerBelangen Vlaanderen willen wij alvast de winnaars van de verkiezingen feliciteren. Hierbij is ook BoerBurgerBeweging Nederland die van één zetel naar zeven zetels mag groeien. Ook in Vlaanderen / België is de stem van het volk verdwenen. Als bevolking zien we enkel een wildgroei aan administratie, geen rechtszekerheid meer, torenhoge belastingen voor mensen die werken en ondernemen, aangevuld met boetes voor alles en nog wat.

Het is dan ook voor vele burgers frustrerend dat we op Belgisch niveau bij de toplanden staan qua belastingen en zelfs dan nog ons bevinden op de voorlaatste plaats van de Europese begrotingen.

Met BoerBurgerBelangen Vlaanderen ijveren wij dat ook in Vlaanderen/België de stem van het volk terug komt. Zij die wonen, werken en ondernemen, die instaan voor onze samenleving bij het onderwijs of zorg. Allemaal zijn het burgers die een stem hebben waar vandaag geen gehoor naar is.

Op 9 Juni 2024 zullen wij er voor hun staan en de stem van het Vlaamse volk laten horen. Boer Burger Belangen - BBB," besluit Filip Boone.

paarden

Deel dit artikel