De finale van de Beker van België in het ijshockey wordt waarschijnlijk in de nieuwe ijstempel van Luik gespeeld. De finale wordt in januari 2013 gespeeld tussen HYC Fintro en Chiefs Leuven.

ZONDAG : JAGERMEISTER AVOND MET FANFARE


Dit weekend loopt de Nederlandse competitie verder met vandaag zaterdag een verplaatsing naar Amsterdam en morgen zondag een thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Onze jongens zullen terug hun beste vorm moeten bovenhalen om punten te pakken. De wedstrijd tegen Amsterdam werd in Herentals nog vrij vlot gewonnen maar Amsterdam heeft zich intussen versterkt maar sindsdien is ook Kevin Undershute onze rangen komen vervoegen. Als het van de spirit op de trainingen afhangt dan zouden we met de volle buit moeten kunne terugkomen.


Heerenveen Flyers is een haalbare kaart en onder impuls van de fanfare en onze trouwe supporters kunnen we misschien nog eens uitpakken met ons "Hertals Hart". Misschien dat een sausje van Jagermeister hierbij ook kan helpen. Iedereen op post!


HALVE FINALE BEKER


Zoals verwacht kon HYC zich vrij makkelijk kwalificeren voor de bekerfinale die op 2 februari zal gespeeld worden. Tegenstander in deze finale zal Chiefs Leuven zijn dat vlot won van Phantoms Deurne.
De wedstrijden tegen Bulldogs Luik werden vlot gewonnen door HYC. Zaterdag was de eindscore van de ontmoeting 0-8 in het voordeel van HYC en zondag bleef de teller steken op 12-1. Het was duidelijk dat het tempo voor het jonge Bulldogs team te hoog lag en dank zij puik keeperswerk van Jean Cornelis bleef de score nog eerder beperkt.
De finale van de BVB zal mogelijk gespeeld worden in het gloednieuwe complex “Mediacité” te Luik. Deze nieuwe ijsarena telt 1250 zitplaatsen en is eindelijk de hockeytempel waar België al lang zat op te wachten.