U bent hier

Fintro Herentals bedankt medewerkers AZ Herentals met chocolade TWERK

Herentals
23.12.2020 - 18.28u
Door: Lex Verellen

De coronacrisis maakte van 2020 een jaar om snel te vergeten. Een zware periode voor alle mensen in de zorg, en dus ook voor het personeel van het AZ Herentals.

'Dat verdient een lekker extraatje in deze eindejaarsperiode, vonden ze ook bij bank en verzekeraar Fintro Herentals, dat maar liefst 970 wenstabletten van de lokale vzw TWERK liet maken om hen te bedanken.'

Respect voor onze lokale helden van de zorg

Bert Verrezen van Fintro Herentals: "Voor ons zijn persoonlijke service en lokale verankering erg belangrijk. We lopen al een tijdje met het idee om iets te doen voor de mensen in de zorg.

Het contact met het AZ Herentals is altijd – onder meer via Herentals Fietst en To Walk Again – erg goed geweest en we hebben veel respect voor wat zij het afgelopen jaar gepresteerd hebben. Dat kan uiteraard alleen dankzij de inzet van het personeel, zeker tijdens deze Covid19-crisis. Daarom willen we hen graag een hart onder de riem steken."

"Alle personeelsleden van het AZ Herentals ontvangen een FairTrade-wenstablet van vzw TWERK, een uniek maatwerkbedrijf waar mensen met autisme de hoofdrol spelen. Zo bedanken we niet alleen de mensen van het ziekenhuis, maar steunen we meteen ook het lovenswaardige werk van deze sociale werkplaats uit Herentals. Twee vliegen in één klap."

Het jaar afsluiten met een goed gevoel

Bij TWERK is men enthousiast over de bestelling van Fintro. "Dit is onze laatste grote opdracht in 2020", legt coördinator Bart Michiels uit, "Het is leuk om dan aan onze medewerkers te kunnen vertellen dat ze zelf een goede daad verrichten. Dat maakt ze extra fier en daar doen we het voor."

De vzw kwam eerder deze week trouwens in het nieuws met hun fundraisingactie voor een nieuwe bestelwagen. Wie zelf zijn steentje wil bijdragen, kan terecht op de website www.chocoladehelpt.be

Steuntje in de rug doet deugd

Ook het AZ Herentals is dankbaar voor deze eindejaarsgift vertelt algemeen directeur Rudy Van Ballaer: "Zoals iedereen wel weet hebben we een erg moeilijk 2020 achter de rug.

Het is niet alleen fijn voor onze werknemers dat ze een lekker chocoladetablet ontvangen maar we kregen de afgelopen maanden ook vele giften en steun van mensen en bedrijven uit de regio.

Deze blijken van dankbaarheid zijn hartverwarmend. Het doet deugd dat ons werk gewaardeerd wordt! We gaan met een warm gevoel de kerstperiode in."

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto