Afgelopen weekend vond het grootste Belgische zwemtoernooi Flanders Swimming Cup plaats. Dit internationale zwemevenement was voor de Vlaamse zwemtop een unieke kans om zich te tonen.

Sfeervolle Flanders Swimming Cup

Jeroen Lerouge, algemeen directeur bij Herva : 'Ook voor Herva was het een evenement om ons vakmanschap te tonen. Als trotse partner van de Flanders Swimming Cup zorgt Herva voor de visuele aankleding van het Olympisch zwemcentrum Wezenberg te Antwerpen. Met textielframes, een spandoek van 100 m² en een podium creëren we een sfeervol sportevenement en zetten we de verschillende sponsors extra in de verf.'

'Onze ervaring'

'Net zoals bij elk sportevenement probeert Herva organisatoren de professionele en catchy uitstraling te geven die zij verdienen. Met ruim 50 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om van je evenement een succes te maken.

Voor elk project de juiste oplossing op maat en in lijn met je visuele identiteit. Kortom, je kan vertrouwen op onze kennis en ervaring in de sportwereld voor een succesvolle samenwerking.' (pb)