"Het waren de bezoekers die het beste uit de startblokken schoten', zegt Lentezon-coach Maarten De Voeght. 'Van bij aanvang was duidelijk dat Lentezon de intentie had om het laken naar zich toe te trekken. Het leverde een handvol halve kansen op, waarbij doelman Meyers een paar keer gevat tussen kwam.

Flandria speelde op de tegenaanval en zowel Van Assouw als Van Hal troffen de paal met afstandsschoten. Het laatste kwartier trok Flandria de partij terug in evenwicht.

Vlak na de rust mocht Aerts Visser bedienen, die de bal staalhard tegen de touwen joeg (46' 1-0). Lentezon nam nadien de partij stevig in handen en domineerde de ganse tweede helft. Verder dan een paar halve kansjes voor Jasper Cools kwam Lentezon echter niet. Flandria won gevleid de topper met 1-0."

Maarten De Voeght/ foto's Luc De Voeght/ Nnieuws.