U bent hier

Flandria - KFC Lentezon 1-0 : gevleide overwinning

Kempen regio
19.11.2018 - 11.41u
Door: Herman Gezelle

"Het waren de bezoekers die het beste uit de startblokken schoten', zegt Lentezon-coach Maarten De Voeght. 'Van bij aanvang was duidelijk dat Lentezon de intentie had om het laken naar zich toe te trekken. Het leverde een handvol halve kansen op, waarbij doelman Meyers een paar keer gevat tussen kwam.

Flandria speelde op de tegenaanval en zowel Van Assouw als Van Hal troffen de paal met afstandsschoten. Het laatste kwartier trok Flandria de partij terug in evenwicht.

Vlak na de rust mocht Aerts Visser bedienen, die de bal staalhard tegen de touwen joeg (46' 1-0). Lentezon nam nadien de partij stevig in handen en domineerde de ganse tweede helft. Verder dan een paar halve kansjes voor Jasper Cools kwam Lentezon echter niet. Flandria won gevleid de topper met 1-0."

Maarten De Voeght/ foto's Luc De Voeght/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto