Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Foo Fighters op Rock Werchter 2024

Het is zover. Het wachten is voorbij. De eerste naam voor Rock Werchter 2024 kan onthuld worden. Het is de absolute nummer 1 van de door festivalfans samengestelde #RW24 wishlist: Foo Fighters. ​

Op zondag 7 juli sluit de Amerikaanse band Rock Werchter 2024 af.

Rock Werchter 2024 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 4 juli tot zondag 7 juli. De ticketverkoop start op vrijdag 1 december om 10 uur. Pre-registreren -goed voor eerdere toegang tot festivaltickets- kan vanaf nu. Meer namen voor Rock Werchter 2024 worden binnenkort bekendgemaakt. Stay tuned via rockwerchter.be.

Foo Fighters tekenden eerder dit jaar voor een sterke comeback met hun 11de en uitstekende studioalbum ‘But Here We Are’. Foo Fighters hebben ook de weg naar het podium teruggevonden. De US tour is net afgerond. Binnenkort reist de band af naar Australië en Nieuw-Zeeland. Volgende zomer komen ze terug naar Europa. De tournee brengt Dave Grohl en co voor de vierde keer naar Rock Werchter (eerder in: 1996, 2005, 2017).

Over Rock Werchter

Het grootste muziekfestival van België vindt in 2024 plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark in Werchter. Rock Werchter maakt er een erezaak van om elk jaar weer met de beste en meest boeiende line-up uit te pakken. Rock vormt de solide bodem voor een eclectisch programma dat niet in hokjes denkt.

Gevestigde waarden versus nieuwe talenten. Op Rock Werchter kan en mag dat. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse, de omstandigheden uitmuntend, het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

Deel dit artikel