U bent hier

Foodmaker opent shop-in-shop bij YOUR

Provincie Antwerpen
12.06.2018 - 13.54u
Door: Mark Jaspers

Foodmaker opent binnenkort een shop-in-shop in conceptstore YOUR,
mét een groot zomerterras. Dit is voor Foodmaker een volledig nieuw experiment, en de eerste keer dat er een Foodmakerrestaurant opent bij een fashion retailer.

Daarmee is de combinatie van food met fashion een primeur voor zowel YOUR als Foodmaker. De opening van het restaurant is voorzien voor het begin van deze zomer.

In het Foodmakerrestaurant in YOUR zal je het hele assortiment kunnen vinden:
van verse broodjes tot verse soep en een salad bar. Je kan ter plaatse gezond lunchen in de shop-in-shop, of op het terras, maar je kan ook to-go meenemen.

Verwacht je aan een hele goeie nieuwe hotspot in de Kloosterstraat, waar bezoekers gezellig kunnen genieten van hun gezonde Foodmakermaaltijd of -snack. Ideaal voor de bedrijven rondom, als een gezonde lunchbreak tijdens het shoppen, of een snelle hap onderweg!

'Bij Foodmaker zijn we heel blij met deze nieuwe samenwerking. We gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om gezonde voeding toegankelijk te maken, en dit is weer een mooi stap vooruit!
- Lieven Vanlommel, oprichter en CEO Foodmaker

'Ik ben voor YOUR constant op zoek naar nieuwe dingen en naar manieren om ons concept en aanbod te verbeteren. Het Foodmakerconcept was het missende ingrediënt waar ik al een tijd naar op zoek was. We hebben al veel verschillende dingen gedaan, maar dit is de eerste keer dat we lunch aanbieden.'
- Jorrit Baars, "the guv'nor" bij YOUR

YOUR
Kloosterstraat 90
2000 Antwerpen
@your_antwerp

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto