Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Forbes noemt TECH 's werelds beste online universiteit

Tech Belgium

Het toonaangevende tijdschrift voor bedrijfsleven en financiën belicht het succesverhaal van de TECH Technological University, die u de mogelijkheid biedt om te leren van de beste academische programma's in 100% online modus van overal in de wereld.

'Het prestigieuze tijdschrift gespecialiseerd in zaken en financiën, Forbes, heeft TECH Universidad Tecnológica uitgelicht als "De beste digitale universiteit ter wereld". Dit staat in een uitgebreid artikel in hun digitale editie waarin zij het succesverhaal van deze instelling herhalen: "Dankzij het academische aanbod, de selectie van het onderwijzend personeel en een innovatieve leermethode gericht op het opleiden van de professionals van de toekomst".

In die zin heeft de gerenommeerde bedrijfspublicatie de voortdurende inspanningen van deze universiteit om voorop te lopen in de onderwijssector belicht. Dit alles in een tijd waarin gezondheids- en sociale omstandigheden de achteruitgang van traditionele onderwijsmodellen hebben versneld ten gunste van nieuwe benaderingen van online- en afstandsonderwijs.

Zo benadrukt Forbes de 100% online methodologie van TECH en haar resultaten, die "uitstekend zijn en met onderscheiding de wereldwijde kwaliteitsnormen overtreffen die de effectiviteit van online training evalueren". In feite heeft deze academische aanpak scores van meer dan 4 punten op 5 behaald op de 'Likert Scale'. Op dezelfde manier heeft de Relearning-methode meer dan 8 punten op 10 behaald, waardoor TECH ondubbelzinnig de beste online universiteit ter wereld is.

"Volgens Forbes is TECH in slechts 6 jaar bedrijfsactiviteit doorgedrongen tot de top 200 van snelst groeiende bedrijven in Europa".

TECH, 's werelds grootste digitale universiteit, is momenteel gepositioneerd als benchmark in online en afstandsonderwijs. Haar uitgebreide academische catalogus, bestaande uit meer dan 10.000 titels, de selectie van een eersteklas docententeam en de constante inspanning om inhoud van de hoogste kwaliteit aan te bieden, onderschrijven dit. Dit alles positioneert de meer dan 500.000 afgestudeerden van TECH als de meest gewaardeerde professionals, waardoor ze niet alleen over de meest actuele kennis beschikken, maar ook zeer gewild zijn bij grote internationale bedrijven.

Forbes benadrukt ook de uitgebreide bedrijfsexpansie van TECH, dat zich sinds de oprichting in 2015 heeft weten te positioneren tussen de 200 snelst groeiende bedrijven in Europa en als het Spaanse technologiebedrijf met de hoogste waardering in de afgelopen jaren. Deze erkenningen, samen met het streven naar uitbreiding en kwaliteitsonderwijs, maken van TECH University of Technology de grootste onderwijsoperator ter wereld.

Het meest complete academische aanbod in het online onderwijslandschap

Een van de aspecten die TECH University of Technology uniek maken is haar uitstekende academische aanbod. Deze instelling heeft een uitgebreide catalogus van hogere programma's bestaande uit bachelor- en masteropleidingen, universitaire experts, managementontwikkelingsprogramma's, taalcursussen en diploma's. Ze worden allemaal online gegeven, wat het voor studenten gemakkelijker maakt om hun academische, professionele en persoonlijke leven te combineren.

Bovendien beschikt de universiteit niet alleen over traditionele faculteiten, maar heeft zij, in haar streven naar constante innovatie, de afgelopen jaren geheel nieuwe kennisgebieden opgenomen die zijn afgestemd op de hedendaagse beroepswereld. Zo heeft TECH vandaag graden die verband houden met de wereld van de metaverse, cryptocurrencies of virtuele realiteit, onder andere. Dit alles zonder voorbij te gaan aan de traditionele academische gebieden die voortdurend op professioneel niveau moeten worden bijgewerkt, zoals de gezondheidswetenschappen of de bedrijfswereld, onder andere.

"TECH-diploma's bestrijken de overgrote meerderheid van de beroepsgebieden, evenals verschillende niveaus van specialisatie, afhankelijk van de behoeften van de student: Masters, Cursussen, Experts, etc.".

Met dit alles heeft de universiteit nu een catalogus van kennisgebieden die uniek is in de sector, met faculteiten als Sportwetenschappen, Design, Onderwijs, Verpleegkunde, Business School, Taalschool, Farmacie, Fysiotherapie, Geografie en Geschiedenis, Geesteswetenschappen, Informatica, Techniek, Recht, Geneeskunde, Tandheelkunde, Voeding, Psychologie, Journalistiek en Communicatie, Diergeneeskunde en Videogames.

Herhaling van concepten als leermethode: Herleren

TECH Technological University is zich ten volle bewust van het falen van traditionele onderwijsmethoden en heeft in haar streven om het leersysteem te verbeteren een innovatieve methode geïmplementeerd die gebaseerd is op het herhalen van concepten. Onder de naam Relearning is deze pedagogische methode uniek omdat het een hoge onderwijskwaliteit combineert met de hoogste academische normen en de nieuwste onderwijstechnologie. Bovendien is TECH de enige geaccrediteerde universiteit die deze onderwijsmethode in haar programma's gebruikt.

In die zin stelt Forbes dat "de resultaten van haar leermethodiek uitstekend zijn" en dat "zij de algemene tevredenheid van studenten verbeteren in de indicatoren die TECH identificeren als de beste online universiteit". Hierdoor waarderen steeds meer afgestudeerden van deze instelling het leerproces bij TECH positief en bevelen zij studeren aan deze universiteit aan in plaats van andere.

Om deze methodologie effectief toe te passen, richt TECH zich op het aanbieden van lesmateriaal in verschillende formaten: tekst, interactieve video's, illustraties, kenniskaarten, enz. Ze zijn allemaal ontworpen door gekwalificeerde docenten die hun werk richten op het combineren van echte gevallen met het oplossen van complexe situaties door middel van simulatie, het bestuderen van gevallen toegepast op elke professionele carrière en leren op basis van herhaling door middel van onder andere audio, video's, presentaties, animaties en afbeeldingen.

De essentie van deze methodologie is de leerling vertrouwen en autonomie te geven. Op deze manier wordt kennis permanent verankerd in de leerling, die in zijn eigen tempo en volgens zijn eigen tijd en levensstijl kan leren. Dit is iets wat bij traditionele leermethoden ondenkbaar was.

TECH Technische Universiteit

Opgericht in 2015, TECH Universidad Tecnológica werd opgericht met het doel de fundamenten van het traditionele onderwijs te schudden door een nieuw academisch model voor te stellen op basis van de kwaliteit van de inhoud en een unieke methodologie gebaseerd op het aanbieden van immersief leren dat zich niet alleen richt op het kennen van een onderwerp, maar ook op het weten hoe het toe te passen.

Daarnaast is de TECH onderwijsgroep onlangs erkend als een van de 200 snelst groeiende bedrijven in Europa. Zo is het gestructureerd als een internationale cluster van private digitale universiteiten die zich richten op het aanbieden van postdoctorale graden van de hoogste kwaliteit.'

Tech Belgium

Deel dit artikel