U bent hier

Foto Konijnenberg wordt Kamera Express Superstore

Internationaal | Kempen regio | Turnhout regio | Vlaanderen
29.05.2019 - 16.36u
Door: Herman Gezelle

De Nederlandse foto- en videospecialist Foto Konijnenberg uit Den Ham met een winkel in Turnhout, is overgenomen door Kamera Express. De van oorsprong Nederlandse keten heeft de zaak aan de Everdongenlaan omgebouwd tot een superstore, de 3e in België.

De overname dateert al van vorig jaar, maar pas de voorbije periode is het pand omgebouwd in de kleuren vand de nieuwe eigenaar. ''De komst van deze nieuwe superstore is goed nieuws voor foto- en videoliefhebbers in België. Zij kunnen naast Antwerpen of Gent nu ook terecht in Turnhout voor de aanschaf van apparatuur of deskundig advies van onze experts'', zegt Ben Cornelisse, CEO Kamera Express.Naast de 3 Vlaamse vestigingen telt Kamera Express 18 winkels in Nederland en 1 in Duitsland.

45 jaar oud

Foto Konijnenberg is sinds 1974 actief, in de Benelux met het merk Foto Konijnenberg en verder in Europa onder de merknaam Photospecialist. In tijden waarin steeds meer gebruik wordt gemaakt van smartphones voor het maken van beelden, wist Foto Konijnenberg zowel de amateurfotograaf als professional aan zich te binden met persoonlijk advies en een klantgerichte benadering.

De webshops van Foto Konijnenberg en Photospecialist blijven bestaan onder de naam 'powered by Kamera Express'. Op 1 juni gaat de Turnhoutse zaak open onder de nieuwe naam. Paul Huysmans - MIK/Konijnenberg/pp.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto