Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotozoektocht met streken in Kasterlee

Fotozoektocht met streken - foto Mie De Backer

Naar aanleiding van de Week van de Korte Keten, die start op 18 mei, organiseert Toerisme Kasterlee een ‘Fotozoektocht met streken’. Stof je fiets af voor een avontuurlijke ontdekkingstocht door Kasterlee!

Toerisme Kasterlee nodigt jou en je familie en vrienden uit voor een fijne fietstocht van 17 kilometer langs het fietsnetwerk. Je komt langs verschillende lokale streekproducenten waar je telkens wordt uitgedaagd om details op foto’s te zoeken die niet kloppen met de werkelijkheid.

 

"Bij de Kastelse producenten proef je het vakmanschap en de passie voor het streekproduct. Deze fotozoektocht laat je niet alleen kennis maken met onze prachtige landelijke streek,  maar is ook een eerbetoon aan ambachtelijke tradities en authentieke smaken" zegt burgemeester Ward Kennes.

Meedoen met de ‘Fotozoektocht met streken’ kan van 18 mei tot en met 29 september 2024 en kost 5 euro. Je koopt het deelnemingsformulier bij Toerisme Kasterlee, Markt 42 Kasterlee, Sportcafé Tielenhei, Prijstraat 68 Tielen of Eetcafé In den Drietip, Kerkstraat 50 Tielen.

Dus, waar wacht je nog op? Pak je fiets, scherp je speurzin aan en ontdek de authentieke producten van Kasterlee. De beste speurneuzen winnen leuke prijzen!

Voor meer informatie over de zoektocht en de streekproducenten kan je terecht op www.visitkasterlee.be.

Fotozoektocht met streken - foto Mie De Backer

Deel dit artikel